HOLD DIT MØDE I KREATIVE OG UFORMELLE OMGIVELSER

Ønsker du at holde dit møde eller arrangement i en uformel ramme, der byder op til kreative og innovative tanker, og med lækker forplejning - så er INSP stedet for dig.

Skriv eller ring til Gitte på: booking@insp.dk // 51154677

INSP lægger rammerne til møder, konferencer og fester. Vores gæster er både kommuner, regioner og statslige styrelser, organisationer og private virksomheder.

Vores gæster kommer her, fordi de sætter pris på at være i anderledes og uformelle rammer fyldt med en mangfoldighed, der inspirerer og sætter gang i kreativiteten.

Det er nemt for dine gæster at komme til INSP. Kun 30 minutter fra København og god offentlig transport. Vi bor lige ved stationen; i hjertet af Roskilde.

Og maden er også værd at komme for. Vi laver sund og lækker mad inspireret af hele verden og lavet fra bunden af årstidens økologiske råvarer.

Rammer med sjæl og muligheder

Folkerummet er husets bankende hjerte fuld af liv. Her må max. være 90 personer. Vi kan have op til 80 siddende i rummet. Her er det også muligt at få opsat en scene med alt nødvendigt teknisk udstyr til både tale og live musik.

Fællesrummet er husets mere uforstyrrede møderum på 1. sal med plads til 40 siddende.

Udsigten er det lille møderum med plads til op til 15 siddende, hvor man uforstyrret kan nyde en herlig udsigt over baneterrænet og den gamle remise.

Hangaren er vores bevægelsesrum til yoga, dans mv. Her er plads til ca. 15 mennesker, der spræller med arme og ben. Når der er pres på alle lokaler, så bruges Hangaren også som møderum.

Teknisk udstyr omfatter: Projektor af høj kvalitet i alle møderum med adgang fra computer med HDMI eller Tunderbolt (Mac). Stort lærred der kan tilpasses lokalets størrelse. Trådløs mikrofon.

Vi har selvfølgelig fri WiFi overalt.

Skriv eller ring til Gitte på: booking@insp.dk // 51154677. 

Se vores mødepakker

Vi har forskellige pakker alt efter behov og ønsker. Download en oversigt over vores mødepakker HER.

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål eller andre ønsker så kontakt Gitte:
booking@insp.dk // 5115 4677.

Har du allerede besøgt os, og vil du gerne give os en anmeldelse med på vejen, så gå ind og besøg vores facebook-side: 
INSP! Møder og Konferencer.

Det siger vores gæster

Vi får besøg af både private virksomheder, forvaltninger og mange andre. Bl.a. har Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Verdens Bedste Nyheder og konsulentvirksomheden Carlberg/Christensen holdt møde eller konference hos os. Her er nogle af de reaktioner, vi har fået fra vores besøgende:

”Vi var rigtig glade for at være på INSP! Alt forløb som aftalt – frokosten især var virkelig lækker”  

”Tusind tak for et godt arrangement hos jer i tirsdags! 
Du må endelig hilse resten af INSP! holdet og sige tak for en dejlig dag og for al hjælpen!”  

”Det var så super fint. Vi havde en rigtig god og inspirerende dag. Tusind tak! Og jeg tænker, at vi henvender os igen før eller siden:)   

”Vi havde en rigtig god eftermiddag og var meget tilfredse med rammerne, den gode service, teknikken, serveringen og det velfungerende teknisk udstyr. Det er et hjertevarmt hus, I har” 

”Tak for dejlig mad i går i forbindelse med vores forvaltningstur:)” 

”Tusind tak for et fantastisk arrangement;-) Vi er så glade!  Maden var helt vildt lækker!”

Vi har Elitesmiley!

Vores køkken arbejder aktivt med bæredygtighed: 

Vi er certificeret 90-100 pct. økologisk, og vi arbejder med at begrænse madspild på flere parametre.

Flere muligheder

Kombiner evt. jeres møde med en rundvisning og en inspirationssnak med en af vores faglige medarbejdere. Se mere HER

Afslut dagen med middag i vores Folkekøkken hvis datoen passer. Spørg os om mulighederne herfor.

Du kan også holde din private fest på INSP. Se mere HER

De rå og uformelle rammer på INSP, giver en stemning af afslappethed og plads til at folde sig ud, som man er og føle sig hjemme. Vi har et gennemsigtigt festkoncept med et hav af muligheder, som kan strikkes sammen på mange måder. Som festarrangør har man altså en høj grad af frihed til selv at forme festen vælge hvordan ønsker det skal være i forhold til mad, drikkevarer, opdækning og pynt, musik, lyd og lys og  helstøbte barkoncepter. Vi aftaler altid et tidligt møde med os, og sørger for at forplejning og service falder på plads som man ønsker. 

Prisen starter ved 315 kr per kuvert for en fest buffet inkl. personale til afvikling samt slutrengøring. Herfra kan man bygge sin fest op med forskellige tilvalg, som matcher lige præcis den fest man ønsker. Det kan være livets mærkedage fra bryllup til fødselsdage eller en virksomhed som gerne vil give sine ansatte en særlig oplevelse. Se nærmere forklaringer i prislisten og vores eksempler på en konfirmation eller et bryllup.

Maden til festen er en vigtig grundstamme i en god fest som skal vække begejstring og fylde maver på en rar og gerne inspirerende måde. Derfor har vi sammensat en række menuer, der udfordrer den klassiske festmiddag ved at introducere nye og fremmede smage fra forskellige madkulturer verden over. Vi søger inspiration i hverdagsmad fra fjerne lande og krydser den med vor egne gamle traditioner og nordiske grøntsager og madkultur. Det bliver til en slags nordisk verdensmad – fuld af smag, farver og vitalitet. Vi tilbereder mad fra bunden for en bedre smag, næring og større glæde end måltider som er helt eller delvist prefabrikerede

Vi har en åben, kreativ og eksperimenterende tilgang til madkultur, teknikker, trends, smag og sundhed. Fra vores valg af råvarer til tilberedning ønsker vi at fejre sammenhængen mellem dem som producerer vores råvarer og jer der spiser maden.. Derfor tager vi afsæt i økologiske råvarer, fortrinsvis danske i sæson og vi samarbejder med lokalproducenter i og omkring Roskilde. 

 

Om huset

INSP har til huse i den gamle slagteriskole tæt ved Roskilde station og slagternes gamle kantine ”Folkerummet” udgør den rå og charmerende ramme omkring alle vores fester og events. Rummet er bevaret i sin oprindelige stand, men formes hele tiden af husets aktiviteter – inklusiv de fester vi holder!

INSP ligger centralt placeret i Roskilde tæt på stationen er derfor et let adgangspunkt for gæster fra København eller andre steder i landet.

 

 
 

KONTAKT >
Køgevej 4-6, 4000 Roskilde

Telefontid: Tir-Fre 10.00 - 14.00

ÅBNINGSTIDER >
Mandag: 10.00-18.00
Tirs-Tors: 10.00-20.00
Fredag: 9.00-16.00

Weekend: Lukket med mindre nogen har gang i noget

Skoleferier: Lukket

INSP! & Kultur: insp@insp.dk // 
31 24 39 68

Mad & lokalebooking: 
booking@insp.dk // 51 15 46 77

INSP! Sound: sound@insp.dk //
71 79 79 00

CVR: 33738110
REG & KONTO: 9173-11090095
MOBILEPAY: 30574677

Handelspolitik

Privatlivspolitik

Bliv medlem af INSP!

Med et medlemskab støtter du INSP! som borgernes initiativ og foreningens arbejde med at drive og udvikle INSP! 
Som medlem får du rabat i Folkekøkkenet og fordele i forhold til at booke lokaler i huset, og to gange årligt laver vi medlemsarrangementer.
For booking af lokaler til møder uden forplejning er medlemskab en betingelse.

Kontingent:
Kontingentet for 2018 er 250 kr. for personlige medlemmer, 400 kr. for husstande og 500 kr. for virksomheder og foreninger.

Indmeldelse: Tilmelding foregår ved at trykke her!

Vær opmærksom på at forenings- eller virksomhedsmedlemskab ikke giver rabat i folkekøkkenet eller lign. for alle foreningen/virksomhedens medlemmer/ansatte.