Inspiration? Få en guidet tur

Mange vil gerne opleve vores hus, høre om vores arbejde, hente inspiration og viden til egne aktiviteter, organisationer og virksomheder. De fleste besøger os flere gange.
Vi er glade for al interesse, og alle besøg er med til at skabe nye og værdifulde netværk. Vi tager imod alle – også jer – og uanset om det en firmatur, personaleudflugt, inspirationsbesøg eller andet!

Rundvisninger og oplæg

Et besøg på INSP! skal passe ind i husets hverdagsliv og alt det andet, vi laver. Vi har derfor valgt at organisere besøg som guidede ture for grupper og mod betaling.

Vi tilbyder rundvisninger i forskellige varianter, og tilpasser til forskellige formål og målgrupper. Vi viser rundt på både dansk og engelsk. Vi kan have op til 30-40 deltagere med på en rundvisning, og op til 15 deltagere med én rundviser. Er I flere, sætter vi ekstra rundvisere på, som I kun betaler halv pris for.

Almindelig
Mød mennesker i huset, hør om de aktiviteter, vi skaber sammen på tværs af husets brugere og medarbejdere, samt det almindelige hverdagsliv som værtskabet er med til at sikre. Det er typisk vores unge værter, der står for rundvisningen, og den kan vare op til en time. Prisen er 1.500 kr. ex moms.

Tematiseret
Mød vores specialister og få den udvidede tur rundt i huset med fokus på den vinkel, der interesserer jer mest. Det er vores områdeansvarlige, der står for tematiserede rundvisninger, som varer en til halvanden time. Prisen er 3.000-5.000 kr. ex moms.

Executive  
Få den store fortælling og se huset fra helikopteren når direktøren viser rundt og fortæller om ideen, tilblivelsen, visionen og oversætter fra innovation i baggården til modeller, metoder og løsninger, andre kan bruge. Rundturen kombineres typisk med oplæg og dialogbaseret workshop, og varer mellem 1-3 timer. Prisen er 10.000-12.500 kr. ex moms. 

Vores oplæg er meget alsidige, men vi oplever primært efterspørgsel på disse: 

 • Social innovation og socialt entreprenørskab
 • Socialøkonomisk virksomhed
 • By- og lokalsamfundsudvikling
 • Rum – nye måder at tænke og bruge dem på
 • Unge og ungdomskultur – nye måder at involvere på
 • Aktivt medborgerskab - nye former for deltagelse, frivillighed og fællesskab
 • Velfærdsinnovation – især indenfor social, sundhed og beskæftigelse
 • Samskabelse og samproduktion mellem civilsamfund og kommune
 • Partnerskaber på tværs
 • Ledelse og organisation
 • Ledig Med Drive

Nysgerrig? Skriv eller ring til Gitte på: booking@insp.dk // 51 15 46 77

Bestil
Ring eller skriv til Gitte på tlf. 5115 4677 eller booking@insp.dk for booking eller flere informationer. Hun hjælper med at finde den bedste løsning til netop jer. 

Kombiner jeres rundvisning med
noget god mad, kaffe, kage eller andet lækkert fra vores køkken i forbindelse med jeres besøg. Holder I møder eller konferencer hos os, kan en rundvisning indgå som del af programmet. Få et tilbud når du booker og se evt. mere HER

Kombiner også med
en rundvisning i resten af Roskilde? Vi bor midt i byen tæt på alle dens seværdigheder og andre spændende tilbud. Tjek dem ud på: www.visitroskilde.dk.

Vi får besøg af
borgere, frivillige og foreninger fra hele landet. Politikere, direktører, ledere og medarbejdere fra både stat, region og kommuner på tværs af politik- og forvaltningsområder. Udenlandske delegationer fra hele verden og især de nordiske lande. Fra vidensinstitutioner kommer forskere, undervisere og studerende. Virksomheder og erhvervsnetværk er også på vores gæsteliste, og besøger os i stigende omfang.

KONTAKT >
Køgevej 4-6, 4000 Roskilde

Telefontid: Tir-Fre 10.00 - 14.00

ÅBNINGSTIDER >
Mandag: 10.00-18.00
Tirs-Tors: 10.00-20.00
Fredag: 9.00-16.00

Weekend: Lukket med mindre nogen har gang i noget

Skoleferier: Lukket

INSP! & Kultur: insp@insp.dk // 
31 24 39 68

Mad & lokalebooking: 
booking@insp.dk // 51 15 46 77

INSP! Sound: sound@insp.dk //
71 79 79 00

CVR: 33738110
REG & KONTO: 9173-11090095
MOBILEPAY: 30574677

Handelspolitik

Privatlivspolitik

Bliv medlem af INSP!

Med et medlemskab støtter du INSP! som borgernes initiativ og foreningens arbejde med at drive og udvikle INSP! 
Som medlem får du rabat i Folkekøkkenet og fordele i forhold til at booke lokaler i huset, og to gange årligt laver vi medlemsarrangementer.
For booking af lokaler til møder uden forplejning er medlemskab en betingelse.

Kontingent:
Kontingentet for 2018 er 250 kr. for personlige medlemmer, 400 kr. for husstande og 500 kr. for virksomheder og foreninger.

Indmeldelse: Tilmelding foregår ved at trykke her!

Vær opmærksom på at forenings- eller virksomhedsmedlemskab ikke giver rabat i folkekøkkenet eller lign. for alle foreningen/virksomhedens medlemmer/ansatte.