FROKOST & Fællesspisning

At lave mad og spise sammen bringer mennesker tættere på hinanden. Derfor er køkkenet på INSP en central del af husets fællesskab. Helt fra begyndelsen har madlavning og fællesspisning været brugt til at engagere lokalområdet og invitere nye mennesker indenfor.

INSP er både en delvist frivilligdrevet café og professionel udbyder af møde-/konferenceforplejning og festafvikling. Helt i INSPs ånd tilberedes maden altid med fokus på både bæredygtighed og legelyst.

Mennesker fra alle samfundslag mødes til frokost i hverdagene, og hver torsdag aften er der fællesspisning. Her tilbereder frivillige det varme måltid fra bunden af økologiske og fortrinsvis lokale råvarer.

Når virksomheder booker INSP for at bruge husets mødefaciliteter, spiser deltagerne frokost sammen med resten af husets brugere og ansatte. Det betyder, at direktører spiser frokost side om side med gymnasieelever, flygtninge, pensionister og INSPs ansatte.

90-100% oekologi.png

FROKOST

Frokost.jpg

Tirsdag-fredag byder vi løbende til frokost i caféen. Vi serverer økologisk mad lavet af årstidens råvarer - og med inspiration fra hele verden.

Vi har en række forskellige madprodukter. Alle er velkomne!

FÆLLESSPISNING

Folkekøkken.jpg

Hver torsdag kl. 18.00 samles vi om fællesspisningen. Frivillige tilbereder måltidet fra bunden af økologiske og fortrinsvis lokale råvarer.

Maden koster 80 kr. og menu offentliggøres i begivenheder på vores Facebookside.

Tilmelding er kun nødvendig ved større grupper på insp@insp.dk.

MADKLUBBER

Madklubber.jpg

Køkkenet lånes ofte ud til forskellige madklubber. Vi har bl.a. et levende tirsdags- og onsdagskøkken hvor unge laver mad og spiser sammen.

Tidligere har vi også lagt faciliteter til alt fra skraldekøkkener til surdejs-workshops og folkeskoleklassers undervisning.

Kontakt os hvis du har en mad-idé på daniel@insp.dk.