FROKOST & FOLKEKØKKEN

At lave mad og spise sammen bringer mennesker tættere på hinanden. Derfor er køkkenet på INSP en central del af husets fællesskab. Helt fra begyndelsen har madlavning og fællesspisning været brugt til at engagere lokalområdet og invitere nye mennesker indenfor.

INSP er både et frivilligt folkekøkken og professionel udbyder af konferenceforplejning og festafvikling. Helt i INSPs ånd tilberedes maden altid med fokus på både bæredygtighed og legelyst.

Mennesker fra alle samfundslag mødes til frokost i hverdagene, og hver torsdag aften er der middag i folkekøkkenet. Her tilbereder frivillige det varme måltid fra bunden af økologiske og fortrinsvis lokale råvarer.

Når virksomheder booker INSP for at bruge husets mødefaciliteter, spiser deltagerne frokost sammen med resten af husets brugere og ansatte. Det betyder, at topdirektører spiser frokost side om side med gymnasieelever, flygtninge, pensionister og INSPs ansatte.

90-100% oekologi.png

FROKOST

Frokost.jpg

Tirsdag-fredag byder vi indenfor til frokost kl. 12.00. Vi serverer økologisk mad lavet af årstidens råvarer - og med inspiration fra hele verden.

En frokost koster 50 kr. - eller man kan købe et personligt 10-turs-kort for 350 kr.

Typisk er onsdag fiskedag, og om torsdagen fås Roskildes bedste pizza. Alle er velkomne!

FOLKEKØKKEN

Folkekøkken.jpg

Hver torsdag kl. 18.00 samles vi om folkekøkkenet. Frivillige tilbereder det varme måltid fra bunden af økologiske og fortrinsvis lokale råvarer.

Maden koster 75 kr. og menu offentliggøres i begivenheder på vores Facebookside.

Tilmelding kun nødvendig ved større grupper på insp@insp.dk.

MADKLUBBER

Madklubber.jpg

Køkkenet lånes ofte ud til forskellige madklubber. Vi har bl.a. et levende tirsdags- og onsdagskøkken hvor unge laver mad og spiser sammen.

Tidligere har vi også lagt faciliteter til alt fra skraldekøkkener til surdejs-workshops og folkeskoleklassers undervisning.

Kontakt os hvis du har en mad-idé på daniel@insp.dk.