ET HUS I KONSTANT FORANDRING

INSP skabes i fællesskab. Brugerne bidrager med, hvad de vil, når de kan
– og inden for de områder, de brænder mest for.

Det betyder, at nye faciliteter og aktiviteter næsten altid opstår i kraft af brugernes idéer og initiativer.

Samtidig betyder det, at huset konstant forandrer sig. Huset ser ud på én måde nu, men om et par år vil det se helt anderledes ud, da det til den tid vil være fyldt med nye mennesker.

Dermed er INSP i bogstaveligste forstand resultatet af brugerne og den mangfoldighed, der fylder huset og giver det liv.


 

Faciliteter

Mad.jpg

MAD

INSP har både et stort industrikøkken og et mindre anretterkøkken som bruges til alt fra folkekøkkener, skraldecaféer og madklubber til mad-eksperimenter, catering og workshops i surdejsbagning.

Skærmbillede 2018-08-08 kl. 23.11.57.png

MUSIK

INSP er hjemsted for et levende musikmiljø, hvor der ofte spontan-jammes, holdes workshop eller sættes koncert op. INSP Sound driver herudover en socialøkonomisk, energivenlig lydvirksomhed i huset.

Der er forskellige instrumenter og lydudstyr til rådighed, og huset råder over computer med lydkort, studiehøjtalere m.v. som frit kan benyttes.

Skærmbillede 2018-08-08 kl. 23.21.51.png

TRÆ & METAL

INSP råder over et veludstyret træ- og metalværksted, som er gratis at benytte på eget ansvar. Vi går ind for upcycling og genbrug, hvorfor vores værktøj ofte bruges til at reparere eller ombygge gamle ting.

I værkstedet findes en lang række maskiner og værktøj som alle må bruge, men materialer sørger man selv for.

3.JPG

MALING & KUNST

INSP har et levende kunstmiljø, og råder over staffelier, pensler, malertøj, masser af hvide vægge m.v. Tidligere er hele trappeopgange eller facader blevet til immersive kunstoplevelser, fordi nogen har fået en god idé - og der holdes ofte hygge-male-eftermiddage.

Film og Medie.JPG

FILM & VIDEO

INSP har kameraer, linser, stativer, mikrofoner m.v., som er blevet anvendt til at producere alt fra kortfilm til børne-nyheder og musikvideoer. Udstyret udlånes ofte til forskellige projekter.

INSP Media driver en tilknyttet professionel video-virksomhed, og bidrager ofte med fif, tips og sparring.

Skærmbillede 2018-08-08 kl. 23.45.57.png

URBAN GARDENING

I vores gårdhave og vindueskarme blomstrer lidt af hvert, fordi forskellige ildsjæle tager sig af alt fra den daglige vanding til hvidløgsworkshops. Har man en passion for levende ting er der rig mulighed for at slå sig løs inden for plantekassernes rammer.

IMG_8434.JPG

... OG MEGET MERE

En del af den måde vi arbejder på betyder, at vi også kan lave om på de rammer vi udfolder os inden for. INSP har rummet alt fra kønspolitisk technoklub til fælleskabsbaseret styrkecenter og DIY-trykkeri. Rummene er fleksible - hvem ved hvad det næste bliver?

 

Kom forbi

INSP er bemandet åbent 45 timer om ugen, men ofte lever huset videre langt ud over de almindelige åbningstider.

Har du en idé du ønsker at føre ud i livet, eller er du bare nysgerrig? Tøv ikke med at tage kontakt eller kigge forbi til en snak.


Daniel_Medarbejderfoto.jpg

Daniel Nayberg

Kulturansvarlig

daniel@insp.dk

Teis_Medarbejderfoto.jpg

Teis Thomsen

Vært

teis@insp.dk