MØDER &
KONFERENCER

Hold møde eller konference i levende rammer, der inspirerer til en anderledes dag. Husets køkken serverer inspirerende forplejning af høj kvalitet, og de rå gamle rum indgyder kreativ og inspirerende arbejdsro og en finurlig følelse af at være ”hjemme”.

Vil man inspireres kombinerer vi gerne med en rundvisning eller et oplæg.

 
Kreative rammer.JPG

KREATIVE RAMMER

INSP er en anderledes ramme for møder og konferencer end de fleste andre steder. Huset er et åbent borgerdrevet initiativ, som hver dag bliver til i kraft af de mennesker og de aktiviteter, som opstår i huset. Som møde- eller konferencedeltager er man derfor med til at skabe det konkrete liv i huset den pågældende dag. Skal tankerne kickstartes tilbyder vi rundvisninger og inspirationssnakke med faglige medarbejdere i huset.

M&K_3.jpg

FACILITETER

Vi har rum, der er passende til det lille nære møde op til 15 personer, den større inspirationsdag for grupper op til 35 personer og til større konferencer op til 80 personer. Ved arrangementer med mange deltagere er det muligt at få opsat en scene med alt nødvendigt teknisk udstyr til både tale og live musik. I kan finde gratis WiFi i hele huset.
Der er projektor med HDMI-tilslutning samt lærred i alle rum.

møder_konferencer_8.jpg

FORPLEJNING

Køkkenet laver hver dag grønne og nærende måltider til vores mødegæster. Vores inspiration kommer fra fjerne madkulturer, og vores råvarer er økologiske og fortrinsvis danske i sæson. Det bliver til en slags nordisk verdensmad – fuld af smag, farver og vitalitet.
Herudover serverer vi gerne økologisk kaffe/te og kage.
Passer datoen kan arrangementet afsluttes i husets åbne økologiske folkekøkken.


KONTAKT OS

Booking & Administration

booking@insp.dk