FESTER

Hold din fest på INSP og sæt dit eget præg på dine gæsters oplevelse. 

Konfirmation_indenfor_1.jpg

EN FEST DER PASSER TIL DIG

De rå og uformelle rammer på INSP giver en stemning af afslappethed, hvor der er plads til at folde sig ud, og hvor man føler sig hjemme. Vi har et gennemsigtigt festkoncept med et hav af muligheder, som kan strikkes sammen på mange måder. Som festarrangør har man en høj grad af frihed til selv at forme festen og vælge, hvad man ønsker i forhold til mad, drikkevarer, opdækning og pynt, musik, lyd og lys og helstøbte barkoncepter. Vi aftaler altid et tidligt møde, hvor vi hjælper dig i at kunne holde den fest, der giver den oplevelse, du og dine gæster drømmer om.
Folkerummet som oftest bruges kan rumme op til 80 siddende mennesker.

Konfirmation_madkø_2.jpg

100% ØKOLOGISK MAD OG DRIKKE

Vi har en åben, kreativ og eksperimenterende tilgang til madkultur, teknikker, trends, smag og sundhed. Fra vores valg af råvarer til tilberedning ønsker vi at fejre sammenhængen mellem dem som producerer vores råvarer og jer der spiser maden. Derfor tager vi afsæt i økologiske råvarer, fortrinsvis danske i sæson og vi samarbejder med lokalproducenter i og omkring Roskilde. 
Vi søger inspiration i hverdagsmad fra fjerne lande og krydser den med vor egne gamle traditioner og nordiske grøntsager og madkultur. Det bliver til en slags nordisk verdensmad – fuld af smag, farver og vitalitet.

Konfirmation_udenfor_2.jpg

PRISER

Prisen starter ved 330 kr. per kuvert for en festbuffet inkl. personale til afvikling samt slutrengøring. Herfra kan man bygge sin fest op med forskellige tilvalg, som matcher lige præcis den fest man ønsker. Det kan være livets mærkedage fra bryllup til fødselsdage eller en virksomhed som gerne vil give sine ansatte en særlig oplevelse.
Vi har valgt at tilbyde en favorabel proppenge til 50 kr. per kuvert, så drikkevarerne kan udvælges med tanke på egen smag og festens karakter. Dette dækker alle drikkevarer fra start til slut. Ønsker I, at vi står for drikkevarer, er der også mulighed for det. Kontakt os for udvalg og pris.Vi var skide glade for at holde vores bryllupsfest på INSP! Det var afslappet, men alligevel super tjekket fra start til slut. Maden var perfekt rustik, smagsrig og godt sammensat. Alle følte sig godt tilpas, og det var en god blanding af at være hyggeligt, smukt, grimt, nede på jorden og højt til loftet på alle måder :) Vi satte især også pris på, at vi selv måtte være så meget med til at sætte vores eget præg på festen både ift. mad, udsmykning, aftaler om personale osv. Fed fleksibilitet. Bedste anbefalinger til jer fra os.
— Nina

KONTAKT OS

Booking & Administration

booking@insp.dk