FESTMENU

Forret

Der vælges mellem følgende for hele selskabet:

  • Kold ærtesuppe tilsmagt med æblecider, serveret med creme fraiche, surdejscroutoner og brøndkarse.

  • Bagt blomkål vendt i dukkah krydderi, anrettet på spæde salatblade sammen med friske figner og gedekugler fra Copenhagen Goatmilk.

  • Glaskålscarpaccio af fintskåret glaskål, marineret i honning og havtorn, garneret med en fyldig fennikelmayonaise, rucola og parmesan.

Hovedret

Vores hovedrets-buffet består af kolde og varme lækre farverige salater og grøntsagsretter, der varierer efter sæson og råvaretilgængelighed. Dertil serveres en krydret linseret, vores hjemmebagte surdejsbrød, krydderbagte babykartofler vendt i friske urter samt 3 af vores smagfulde kondimenter.

Eksempel på en hovedrets-buffet:

  • Vandmelon, farverige cherrytomater, agurk og feta.

  • Bagt fennikel, græskarbåde og svampe bagt med spidskommen, og toppes med en græsk yoghurtdressing med friske krydderurter og tørrede tranebær.

  • Bagte auberginer, anrettes på bund af spæd salat og toppes med tahindressing, ristede mandler og frisk mynte.

  • Babykartofler, stegt i spidskommen og olie, vendes i friske grønne urter.

  • Linseret med tørrede frugter, varme krydderier, brun farin og frisk mynte.

  • Hjemmebagt surdejsbrød.

  • 3x kondimenter, f.eks. harissa, fennikelmayonnaise og spinathummus.

Dessert

Der vælges mellem følgende for hele selskabet:

  • Mørk chokoladebrownie bagt med en bund af bær. Pyntes med en bær-skum.

  • Gammeldags æblekage med cashew/karamel-nøddecrunch og flødeskum.

  • Bær-trifli med makroner i portvin, vaniljecreme og flødeskum.