FESTMENU
Forret
Der vælges mellem følgende for hele selskabet:
Kold ærtesuppe tilsmagt med æblecider, serveret med creme fraiche, surdejscroutoner og brøndkarse.
Bagt blomkål vendt i dukkah krydderi, anrettet på spæde salatblade sammen med friske figner og gedekugler fra Copenhagen Goatmilk.
Glaskålscarpaccio af fintskåret glaskål, marineret i honning og havtorn, garneret med en fyldig fennikelmayonaise, rucola og parmesan.
Hovedret
Vores hovedrets-buffet består af kolde og varme lækre farverige salater og grøntsagsretter, der varierer efter sæson og råvaretilgængelighed. Dertil serveres en krydret linseret, vores hjemmebagte surdejsbrød, krydderbagte babykartofler vendt i friske urter samt 3 af vores smagfulde kondimenter.
Eksempel på en hovedrets-buffet:
Vandmelon, farverige cherrytomater, agurk og feta.
Bagt fennikel, græskarbåde og svampe bagt med spidskommen, og toppes med en græsk yoghurtdressing med friske krydderurter og tørrede tranebær.
Bagte auberginer, anrettes på bund af spæd salat og toppes med tahindressing, ristede mandler og frisk mynte.
Babykartofler, stegt i spidskommen og olie, vendes i friske grønne urter.
Linseret med tørrede frugter, varme krydderier, brun farin og frisk mynte.
Hjemmebagt surdejsbrød.
3x kondimenter, f.eks. harissa, fennikelmayonnaise og spinathummus.
Dessert
Der vælges mellem følgende for hele selskabet:
Mørk chokoladebrownie bagt med en bund af bær. Pyntes med en bær-skum.
Gammeldags æblekage med cashew/karamel-nøddecrunch og flødeskum.
Bær-trifli med makroner i portvin, vaniljecreme og flødeskum.